menu

Біжимо разом - Благодійний захід

Біжимо разом - "23 травня 2021 у м. Харкiв.

Iніціатори-організатори заходу благодійний фонд «Соціальне місто» разом з нашими друзями і партнерами благодійним фондом «Соціальна служба допомоги», запрошуємо вас на спортивний благодійний захід "Біжимо разом", що спрямований на підтримку здорового способу життя та популярізацію благодійності.

 

Всі кошти будуть направлені на реалізацію проекта наших друзів та партнерів громадська організація осіб з інвалідністю "Креавита" - "Інклюзивний тренажерний зал".
Захід проходе за підтримки Харківської міської ради, Департамента зі справ сім’ї, молоді та спорту.
Мета Благодійного забігу "Біжимо разом" - збір коштів для придбання обладнання для інклюзивного тренажерного залу і створення можливостей для людей з інвалідністю займатися спортом і вести здоровий спосіб життя.

 

Любов до спорту - важлива цінність, яка об'єднує багатьох людей. Люди з інвалідністю також люблять і прагнуть займатися спортом. Це необхідно для їх реабілітації та підтримки фізичної форми. Заняття в тренажерному залі дуже важливі для професійних спортсменів паралімпійців та включені в їх робочий графік.

У Харкові немає жодного спеціалізованого тренажерного залу для людей з інвалідністю, який був би архітектурно доступним і в якому були б спеціальні універсальні тренажери. Більшість тренажерних залів відмовляють людям з інвалідністю в можливості тренуватися у них, аргументуючи це відсутністю спеціальних умов.

Тому всі зібрані кошти будуть направлені на реалізацію проекта наших друзів та партнерів громадська організація осіб з інвалідністю "Креавита" - "Інклюзивний тренажерний зал" (адреса вул. Іванівьска 5) - придбання обладнання для інклюзивного тренажерного залу і створення можливостей для людей з інвалідністю займатися спортом і вести здоровий спосіб життя.

 

https://taplink.cc/charity_social_city

Оцените статью:

Перепост:

Статья понравилась: Таких нет

Статья не понравилась: Таких нет